Material till arrangörer och journalister

Här finns material samlat som är fritt att använda för press eller arrangörer vid marknadsföring av evenemang där vi ska delta. Namnge även fotografen.

Skulle du vilja använda vårt material på ett annat sätt, vänligen hör av dig via mail till hello@bateriamalmo.se

Pressbilder

Foto Jan Erlandsson
Ladda ner JPG
Foto Maja Nowak
Ladda ner JPG
Foto Peter Sjöholm
Ladda ner JPG
Foto Pim Beskow
Ladda ner JPG

Logotyper

Presstexter

Kort beskrivning

Batería Malmö (BAM) startade 2016 och är en slagverksgrupp som spelar rytmer med ursprung från sydamerikanska kulturer. Det är en blandning av samba, svett och massor med energi! Den mäktiga musiken från alla trummorna i BAM hörs på långa vägar och vi hoppas du vill dansa med oss!

Short description

BAM (Batería Malmö) founded in 2016, is a percussion group in Malmö that plays rythms with South American heritage. The mighty music from all of the drums from BAM will be heard all over the city. Hopefully you will dance along with us!

Längre beskrivning

Batería Malmö (BAM) startade 2016 och är en slagverksgrupp som spelar rytmer med ursprung frånsydamerikanska kulturer. Våra rytmer är bland annat samba, sambareagge och cumbiareagge. Vi jobbar på att vara en platt, feministisk och jämställd organisation samtidigt som vi sprider glädje, glitter och dans. Trummorna varierar i bådestorlek från den minsta tamborim till den största surdon. Du ser oss oftast i lila eller turkosa kläder och vi är hela 40 medlemmar i vår batería. Den mäktiga musiken från alla trummorna i BAM hörs på långa vägar och vi hoppas du villdansa med oss!


Longer description


Färgtema

Lila
HEX #913999
RGB 145, 57, 153
Petrol
HEX #1C5E73
RGB 28, 94, 115
Orange
HEX #ED773B
RGB 237, 119, 59
Mörklila
HEX #532A57
RGB 83, 42, 87
Mörkpetrol
HEX #082F3B
RGB 8, 47, 59